NNDS sin webinar-serie fortsetter!

I mai i år (2020) lanserte fagrådet webinar-serien #kunnskapomdowns. Siden da har vi gjennomført flere webinarer med ulike temaer. Vi fortsetter med mange spennende temaer utover høsten – her får du oversikten!

Mor holder datter med Downs syndrom i armene og de smiler til kameraet

Hvem er det for? 

Målet med webinarene er at du som foreldre kan få råd, søke råd og bli klokere sammen med oss! Ingen tema er for små eller for store for webinarserien #kunnskapomdowns.

Foreldre er de beste ekspertene på sine barn heter det, og i våre tilfeller stemmer det veldig godt. Fagrådet i NNDS inviterer inn «eksperter» til å støtte foreldre som har barn, ungdom og voksne med Downs syndrom, i den store og viktige jobben. Målet er at vi sammen bygger kunnskap og finner fram til de som kan svare oss på akkurat de spørsmålene vi har.

Les mer om tanken bak webinar-serien her.

Høstens program

Under finner du høstens program for webinar-serien. Ikke alle webinarene har utfyllende beskrivelse enda, det kommer fortløpende – så følg med!

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer underveis, så følg med på våre Facebook-sider der vi legger ut arrangementer for hver og en av webinarene, samt på Oppsiden, der du finner alle webinarene under arrangementer. 


logo - to hender former et hjerte med skriften seksuelle rettigheter = menneskerettigheter

Seksuell helse med Downs syndrom

23. september kl. 12.30 – 13.30

Den 23. september gleder vi oss til å holde et webinar om seksuell helse. PPT-rådgiver og sexolog Liv Golten vil presentere temaet for oss. 


Alle mennesker har en seksuell helse og seksuelle rettigheter er en menneskerett.
Seksuell helse innebærer å forstå, akseptere og mestre følelser og å være trygg på egen kropp og identitet. I Fagfornyelsen 2020 er områder som seksualitet og kjønn, mediebruk, å sette grenser, samt å håndtere tanker, følelser og relasjoner en del av det tverrfaglige emnet Folkehelse og livsmestring.

Hvordan legger vi til rette for god seksuell helse for alle og hvordan snakker vi om seksualitet?

Webinaret er gratis og åpent for alle påmeldte. Det vil bli en 30 minutters presentasjon og mulighet for spørsmål etter presentasjonen.

Påmelding via denne linken : https://my.demio.com/ref/9LFYhFS0l2xtjyBJ

Velkommen til et nytt webinar fra NNDS.
Foto: Shutterstock med logo fra Sex og politikk


  • Onsdag 30. september og onsdag 7. oktober er det høstferie
  • Onsdag 14.oktober:
    Videregående skole – muligheter
  • Onsdag 21.oktober:
    October awareness – vi jobber med program etc.
  • Onsdag 28.oktober:
    Logoped Line K. Anvers om spisetrening i hverdagen 

Se tidligere webinarer

Vi legger ut både opptak  og skriftlig referat i etterkant av hvert webinar. Du finner de i kunnskapsbasen på Oppsiden, der de fortløpende vil bli lagt inn og oppdatert. 

Tidligere webinarer: 

Vi trenger din hjelp!

Vi i NNDS vil gjerne fortsette med å lage flere webinarer, men dette koster penger. Vi håper du vil hjelpe oss ved å melde deg inn i NNDS eller Vippse et valgfritt beløp til 84535.