NNDS sin webinar-serie fortsetter!

I mai i år (2020) lanserte fagrådet webinar-serien #kunnskapfordowns. Siden da har vi gjennomført flere webinarer med ulike temaer. Vi fortsetter med mange spennende temaer utover høsten – her får du oversikten!

Mor holder datter med Downs syndrom i armene og de smiler til kameraet

Hvem er det for? 

Målet med webinarene er at du som foreldre kan få råd, søke råd og bli klokere sammen med oss! Ingen tema er for små eller for store for webinarserien #kunnskapfordowns.

Foreldre er de beste ekspertene på sine barn heter det, og i våre tilfeller stemmer det veldig godt. Fagrådet i NNDS inviterer inn «eksperter» til å støtte foreldre som har barn, ungdom og voksne med Downs syndrom, i den store og viktige jobben. Målet er at vi sammen bygger kunnskap og finner fram til de som kan svare oss på akkurat de spørsmålene vi har.

Les mer om tanken bak webinar-serien her.

Høstens program

Under finner du høstens program for webinar-serien. Ikke alle webinarene har utfyllende beskrivelse enda, det kommer fortløpende – så følg med!

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer underveis, så følg med på våre Facebook-sider der vi legger ut arrangementer for hver og en av webinarene, samt på Oppsiden, der du finner alle webinarene under arrangementer. 


Neste webiner er:

11. november kl. 13 – 14.00 om voldsforebyggende program til personer med intellektuell funksjonsnedsettelse

Bilde av Annette Solberg og Frøydis Sund fra Likestillingssenteret
Annette Solberg og Frøydis Sund fra Likestillingssenteret Innlandet. Foto: Bjørnar Solberg

Veiledende informasjon og psykisk helse

På webinaret vil Likestillingsenteret Innlandet fortelle om VIP – Veiledende Informasjon og Psykisk helse. VIP er et voldsforebyggende program som skal gi personer med intellektuell funksjonsnedsettelse bedre evne til å forstå egne følelser, evne til å sette grenser og forstå hva som er vold og overgrep.
Målsetting med VIP-programmet er å gi mennesker med intellektuell funksjonsnedsettelse kunnskap og trygghet til å sette grenser for seg selv, forstå egne og andres følelser og ikke minst forstå hva som er vold.

Webinaret er gratis og åpent for alle påmeldte.

Påmelding via denne linken : https://my.demio.com/ref/u0P15IO8SQf5cCuB

Se tidligere webinarer

Vi legger ut både opptak  og skriftlig referat i etterkant av hvert webinar. Du finner de i kunnskapsbasen på Oppsiden, der de fortløpende vil bli lagt inn og oppdatert. 

Tidligere webinarer: 

Vi trenger din hjelp!

Vi i NNDS vil gjerne fortsette med å lage flere webinarer, men dette koster penger. Vi håper du vil hjelpe oss ved å melde deg inn i NNDS eller Vippse et valgfritt beløp til 84535.