Velkommen til NNDS sitt første webinar i 2021: «Overgangen fra ungdomsskole til videregående»

Vi har gleden av å fortsette med webinarserien #kunnskapfordowns. Onsdag 20. januar kl. 19.00 vil Amy Baumann holde webinar om overgangen fra ungdomsskole til videregående skole.

Amy og Petter Baumann. Foto: Privat

Råd og tips når man skal velge videregående skole

Hva kan være lurt å tenke på når man skal velge videregående skole og hvilken linje skal man velge? Hvilke forberedelser kan man gjøre for å gjøre overgangen så god som mulig? NNDS har spurt Amy Christina Baumann å lage et webinar med råd og tips til andre foreldre. Hun vil også informere om tilrettelagt opplæring og hvilke erfaringer hun har gjort seg etter snart fire år med sin sønn Petter i videregående skole.

Gro Eri, avdelingsleder for TO (tilrettelagt opplæring) ved Dønski videregående skole i Bærum deltar også på webinaret og det er mulig å stille spørsmål om tilrettelagt opplæring og Dønski skole.

Litt om Amy Baumann

Amy har tre barn, blant annet yngstemann Petter på 19 år med Downs syndrom. Han går nå fjerde året på Dønski videregående skole i Bærum, på studiespesialisering. Tidligere har Amy sittet flere år i styret og vært leder av Ups & Downs Bærum, vært journalist i bladet «Marihøna» om DS (nå nedlagt) og vært initiativtaker til flere små og store aktiviteter blant annet kunstkurs/kunstutstilling for barn og ungdom med Downs syndrom med åpning av prinsessen, kokkekurs for ungdom, samtalegruppe for 10 ungdommer med Downs syndrom og vært med å fronte markeringen av Verdens Downs syndrom dag. Hun har bred tverrfaglig utdannelse innen kommunikasjon, organisasjon og ledelse, brukermedvirkning og pedagogikk, og er vant til å holde webinarer på sin jobb i NAV.

Webinaret er gratis og åpent for alle påmeldte

Vær rask og meldt deg på til webinaret via denne lenken.

For de som er påmeldt, er det mulig å stille spørsmål i chatten underveis på webinaret.