UPS & DOWNS + SKJETTEN FOTBALL = SANT

Tekst og foto: Rune Anderssen

Skjetten Fotball ønsker et helt nytt lag hjertelig velkommen: Skjetten Fotball Unified i samarbeid med Ups & Downs Romerike.

Dagen vi har ventet på og gledet oss til har endelig kommet. Sportslig leder Sami Sakka brenner for inkludering og det å få på plass et eget Unified lag i Skjetten Fotball har vært et av hans mål for vinteren. Nå er laget og tilbudet endelig på plass. «Vi er så stolte og glade for å kunne tilby familier som har barn med Downs Syndrom et tilbud i klubben vår» sier Sakka.

Barna har allerede hatt sine første samlinger sammen med aktivitetsleder og a-lagspiller Steffen Husum på Gjellerås Skole og det forventes at enda flere barn vil bli med fremover. «Vi ønsker barna, familiene deres og Ups & Downs Romerike hjertelig velkommen til Skjetten Fotball».

For de som ønsker å melde på barnet sitt kan man kontakte på sami@ssk.no

For de som ønsker å vite mer om Ups & Downs Romerike ta kontakt på post@upsanddownsromerike.no

Artikkelen og bilder ble først publisert på Skjettenfotball.no og er gjengitt med deres tillatelse.