Engasjerende landsmøtesamling 2022

Første fysiske Landsmøte for sammenslått organisasjon er gjennomført og vi er så fornøyde!

Delegater fra lokallagene, hovedstyremedlemmer, daglig leder og frivillige bidro til en samling hvor vi sitter igjen med følelsen av felleskap, optimisme og sterk motivasjon for arbeidet vi skal gjøre videre.

Vi vil takke for innsiktsfulle bidrag fra Åshild Marie Vige og Hans Hen Sikkeland som har jobbet i tilsvarende organisasjoner under LHBTIQ+- målgruppen, og Liv Ronglan og Geir Hagberg fra «Dialog i Praksis» som tilrettela for god dialog rundt hjertesakene våre.

Nytt hovedstyre denne landsmøteperioden er:

Randi Ødegaard (styreleder), Maria Belland Olsen, Magnus Vøllo, John Peter Gausdal, Frida Victoria Marcussen, Britt Ringerike, Christina Skadberg og Elias David Lundereng. Varamedlemmer er Magne Ilsaas og Francesca Granone.

Tusen på tusen takk til alle som bidro med tilstedeværelse og engasjement ved landsmøtesamlingen, og til alle medlemmer for fortsetter å støtte arbeidet vårt!