Hva er siste nytt om forskning og Downs syndrom?

Velkommen til digital forelesning med Dr. Brian Skotko mandag 21. november klokken 20:00 på Zoom.

I samarbeid med Svenska Downföreningen arrangerer Downs syndrom Norge en digital forelesning med den anerkjente forskeren Dr. Brian Skotko.

Dr. Brian Skoto skal på en lettfattelig måte gjennomgå og forklare den nyeste forskningen på feltet for Downs syndrom.

Forelesningen holdes i Zoom og du melder deg på her:

Forelesningen er et medlemsarrangement for Downs syndrom Norge (tidligere NNDS med Ups&Downs). Om du ikke er medlem kan du melde deg inn her: Bli medlem – Oppsiden – Du kan hjelpe, meld deg inn her! (nnds.no)

Velkommen til digital forelesning med Dr. Brian Skotko!

NB! Det blir ikke gjort opptak av denne digitale forelesningen, derfor må alle interesserte være med på Zoom mandag 21. november klokka 20 for å få den med seg. Det er begrensede plasser, 100 plasser totalt. Meld deg på nå!

Foredraget foregår på engelsk, og her er den engelske beskrivelsen:

“The Latest and Greatest Research About Down Syndrome”

The media headlines have been abuzz: “Down syndrome cured in a petri dish!” “Clinical Drug Trials for People with Down Syndrome Aim to Improve Their Cognition and Memory.” What exactly does this news mean? What promises are just around the corner, and which ones are still science fiction? In this workshop, Dr. Brian Skotko will review recent landmark research studies, involving people with Down syndrome. He will explain the science in a way that every parent/caregiver can understand, and participants will leave with an up-to-date appreciation of research’s limitations and potentials.