Møt lobbyisten Kayla McKeon fra NDSS

17. januar klokken 20.00 holder amerikanske Kayla McKeon et digitalt foredrag for medlemmer av både Svenska Downföreningen og Downs syndrom Norge.

Meld deg på her: Meeting Registration – Zoom

Kayla McKeon er direktør for Grassroots Advocacy ved National Down Syndrome Society (NDSS) hvor hun jobber for å fremme lovgivning som gagner mennesker med Downs syndrom og deres familier.

Kayla har vært praktikant for New Yorks kongressmedlem John Katko, og har dermed fått erfaring med å jobbe med medlemmer av kongressen. Hun ble kåret til «Årets NDSS Self-Advocate of the Year» i 2016 og ble ansatt i NDSS året etter.

Som den første registrerte lobbyisten med Downs syndrom er Kayla talsperson for NDSS og personer med Downs syndrom. Hun er synlig i media og uttaler seg offentlig både nasjonalt og internasjonalt.

Kayla har en Associate’s Degree i generelle studier fra Onondaga Community College.

Kayla bor i Syracuse, NY. Hun er en idrettsutøver i Special Olympics og tidligere medlem av Special Olympics Athlete Congress. I 2011 konkurrerte hun i Special Olympic World Games i Athen, Hellas, og vant sølv og bronse. I 2022 konkurrerte hun i Special Olympic USA Games i Orlando, Florida, og vant gull- og bronsemedaljer. 

Foredraget er et medlemsarrangement. Hvis du ikke er medlem av foreningen, kan du registrere deg her: Bli medlem – Oppsiden – Du kan hjelpe, meld deg inn her! (nnds.no)

Kayla McKeon er ansatt i NDSS. Les mer på deres hjemmeside: Meet our Staff | National Down Syndrome Society (NDSS)

Her kan du melde deg på: Meeting Registration – Zoom