Foredrag om selvrepresentasjon og selvbestemmelse

Vi ønsker velkommen til digitalt Zoom-foredrag med Kari Balazs onsdag 7. juni klokka 20:00. Hun skal snakke om selvrepresentasjon og støtte i selvbestemmelse. Dette er et foredrag for medlemmer i Downs syndrom Norge og Svenska Downföreningen.

Er du ikke medlem? Meld deg inn her.

”I need people to work with me, not do things for me. I need people to teach me, not take care of me. I need leaders to make laws that support my decision making, my work and my future. I have potential and I am planning on having a fabulous life. Be with us, not for us.”

Slik avsluttet Kari Balazs talen sin på Verdensdagen for Downs syndrom, 21. mars 2023, på FNs hovedkvarter i New York. Kari imponerte stort med sin tilstedeværelse og engasjement, og vi gleder oss til hun skal holde foredrag for oss. Hvis du vil se talen Kari holdt på FN kan du klikke her og spole til 02:55.

Om foredraget

  • Tema: Selvrepresentasjon og selvbestemmelse
  • Når: onsdag 7. juni kl. 20:00 til 21:00
  • Hvor: Digitalt foredrag på Zoom
  • For hvem: Medlemmer av Downs syndrom Norge og Svenska Downföreningen

OBS! Foredraget er på engelsk.

Gikk du glipp av foredraget?

Hvis du ikke fikk med deg foredraget kan du se det her:

Om Kari Balazs

Kari Balazs is a 24 year old senior at Stillman College in Alabama. She is working on a Bachelor’s degree in Interdisciplinary Studies and writing her senior thesis on the history of employment for people with disabilities. She is a fierce advocate for people with Down syndrome. Kari will be telling her story of the role supported decision making has played in her life and her success.