Snakk om Downs : Fordommer

Bilde av Caroline Glomnes, Marte Goksøyr, Liv Ronglan og Geir Hagberg.

Da er vi klare for den første panelsamtalen i serien ‘Snakk om Downs’ tirsdag 13. juni kl. 19:00. Den første samtalen vil handle om fordommer, vil foregå på Zoom, og varer i ca. 1,5 time. Du kan melde deg på her.

Les mer om serien ‘Snakk om Downs’ her.

Dette er en panelsamtale for alle som er interessert. Om du har Downs, er forelder, besteforelder, tante, onkel, eller om du er lærer, assistent eller helsepersonell. Kanskje du bare har lyst til å lytte andres erfaringer? Alle er velkomne!

Om du har lyst til å støtte oss må du gjerne bli medlem i Downs syndrom Norge. Det setter vi stor pris på!

Hvem skal være med?

Deltakerne i den første panelsamtalen er:

  • Caroline Glomnes
  • Marte Goksøyr
  • Karen Flø
  • Birgitte Larssen
  • Jan Inge Kvamme

I tillegg vil Liv Ronglan og Geir Hagberg, fra Dialog i Praksis, være med som fasilitører. De vil passe på at samtalen flyter godt, og de vil ta imot spørsmål fra dere som ser på.

Vi ønsker spørsmål fra deg!

Vi ønsker gjerne at det kommer inn spørsmål før panelsamtalen. Så har du erfaringer du vil dele, kommentarer eller spørsmål til temaet fordommer vil vi gjerne høre fra deg (fristen for å sende inn spørsmål var 13. juni).

Det vil også være muligheter å stille spørsmål under panelsamtalen. Dette gjøres i chat-funksjonen til Zoom.

Dagen før og dagen etter samtalene vil vi ha åpen linje på telefonen sånn at du kan ringe inn for å snakke deg ferdig om synspunktet ditt. Kanskje du kom på noe du ikke fikk sagt, da kan du ringe inn eller sende mail så vi får høre hva du har å si. Snakk om det – vi vil gjerne vite hva du føler.

Hvis du ringer 46287348 vil du kunne snakke med Ingrid Marvin, det er hun som er daglig leder i Downs syndrom Norge. Hun lytter gjerne til det du har å si.

Fikk du ikke med deg samtalen om fordommer?

Frykt ikke! Vi har gjort opptak av samtalen og du kan se den her:

Du kan også lytte til samtalen her:

Eller på din foretrukne podkastplattform.