Rocktober: Webinar med John og Mark X. Cronin

Velkommen til Rocktober-webinaret med John og Mark X. Cronin.

De ble sist sett da John talte og modererte arrangementet i FN-hovedkvarteret i New York på World Down Syndrome Day, 21. mars 2023. Vi er så glade og stolte at de nå ønsker å holde et foredrag for oss.

Webinaret er et samarbeid mellom Downs Syndrom Norge og Svenska Downföreningen.

MERK: Webinaret holdes på engelsk.

Tema for foredraget

Down Syndrome Never Holds Me Back: Et foredrag om Downs syndroms natur og hvordan John gjorde en utfordring – hans manglende evne til å finne meningsfylt arbeid – til en mulighet til å starte sin egen virksomhet og hvordan han gjorde John’s Crazy Socks til verdens største sokkebutikk.

  • Når: tirsdag 17. oktober 2023
  • Tid: 20 – 21
  • Hvor: digitalt via Zoom
  • For hvem: for medlemmer av Downs Syndrom Norge og Svenska Downföreningen

Er du ikke allerede medlem kan du bli det her.

Om John og Mark Cronin

John og Mark X. Cronin er et far-sønn-team som skapte John’s Crazy Socks, et sosialt ansvarlig selskap hvis formål er å spre glede. De finansierte virksomheten sin fra grunnen til å bli en av verdens største sokkebutikker med inntekter på flere millioner dollar. De er kåret til EYs Entrepreneurs of the Year.

Ikke bare er John en gründer, men han har også Downs syndrom. John og Mark viser hva mennesker med ulike evner kan oppnå – over halvparten av kollegene deres har ulike funksjonshemminger og evner. De er sterke talsmenn for inkludering og har vitnet for den amerikanske kongressen to ganger og talt i FNs hovedkvarter. De er ettertraktede hovedtalere, har holdt to TEDx-foredrag og er ofte gjester i ulike mediesammenhenger.

De skaper unike kundeopplevelser og har utviklet en arbeidskultur som fører til en engasjert arbeidsstyrke. Og de viser sin takknemlighet gjennom Giving Back-programmet, som har generert over $630 000 til veldedighetspartnerne deres.