Din pris 2023 – en litt annerledes julekalender

Inspirert av Marteprisen vil vi i nedtellingen mot jul, som en litt annerleders julekalender, dele ut tre priser til noen som fortjener det. Og det er DU som er med på å bestemme hvem prisvinnerne blir! Derfor kaller vi det «Din pris 2023».

Om julekalenderen «Din pris 2023»

Hver mandag i adventstiden vil vi sammen med deg dele ut en pris til noen DU synes fortjener å bli gjort litt ekstra stas på: Noen som har gjort livet ditt med Downs syndrom litt bedre dette året.

Det kan være noen du kjenner godt, noen du kjenner litt eller en kjendis.

Julekalenderen «Din pris 2023» foregår på vår Facebook– og Instagramside, så sørg for å følge oss der.

Slik nominerer du kandidater til «Din pris 2023»

Fredag 1. desember legger vi ut første julekalenderinnlegg på Facebook– og Instagram der vi ber deg skrive navnet på den du vil nominere, og en kort begrunnelse, i kommentarfeltet til innlegget. Senere i desember kan du nominere ved å kommentere hvilket som helst julekalenderinnlegg.

Hvis du heter Ola skriver du slik: «Olaprisen 2023 går til Navn Navnesen fordi….»

Regler:

  • Du kan nominere så mange personer du vil.
  • Du kan nominere den samme personen både i kommentarfeltet på Facebook og Instagram (det øker vinnersjansen!)
  • Du kan bare nominere den samme personen én gang på Facebook og én gang på Instagram.

Prisutdeling hver mandag i advent

Prisutdelingen skjer hver mandag (den 4., 11. og 18. desember) i adventstiden (det burde kanskje vært søndag, men det er jo så mye som skjer på søndager i advent at vi tenker det er hyggelig med noe hyggelig på mandagene også…😀)

Hver mandag samler vi alle kommentarene/nominasjonene fra alle julekalenderinnlegg, både på Facebook og Instagram, og trekker en tilfeldig prisvinner. Prisvinnerens navn, navnet på deg som har nominert og din begrunnelse publiseres på vår Facebook– og Instagram.

Premie

Prisvinneren får heder og ære!

Du som har nominerert en prisvinner får et kinogavekort på kr. 500,- (så kan du invitere med prisvinneren, eller noen andre, på kino 😀)

Det blir i løpet av adventstiden trukket ut tre vinnere som får et kinogavekort på kr 500,- hver. De tre vinnerne blir via Facebook og/eller Instagram bedt om å sende oss e-postadresse slik at vi kan oversende kinogavekortet.

P.S! Denne konkurransen er verken sponset av, støttet av, administrert av eller assosiert med Facebook eller Instagram.